Marco Fotografie - fotobestel service

Online foto's bestellen


Beginpagina Registreer Inloggen
Albumlijst Zoek Contact Winkelwagen
Gebruikersvoorwaarden
Voordat u gebruik kunt maken van deze site dient u zich te registreren. Uw naam en adres gegevens zijn nodig voor de verzending van de door u bestelde foto's. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen.

Registreren is hel eenvoudig, u vult alle gevraagde gegevens in en u krijgt een automatisch een bevestiging toegezonden. In deze mail staat een URL waarmee u uw registratie bevestigd. Nu kunt u foto's bestellen.

U kunt de foto's op de volgende manier bestellen: Op de beginpagina vindt u de hoofdmappen, voor ieder evenement is één hoofdmap. U klikt op de map van uw keuze en u kunt nu een keuze maken in de submappen (b. de klasse waar u in speelt, de naam van uw team, etc.). Nu kunt u uw foto opzoeken en door op deze te klikken wordt de foto vergroot en kunt u het gewenste formaat aanklikken. U verstuurt uw bevestiging in een aantal stappen door op 'verwerk bestelling' te klikken. Wilt u nog meer foto's bestellen dan klikt u op 'meer foto's bestellen'.

Na het vesturen van u bestelling krijgt u automatisch een bevestigingsmail toegezonden. Hierin staat uw bestelling, het totaal bedrag, uw bestelnummer en het bankrekening nummer van Teamfoto.nl. U bestelling wordt bij ons verzonden zodra het bedrag bij ons binnen is. Vergeet bij het overmaken niet uw bestelnummer te vermelden.

Al het beeldmateriaal op deze site valt onder de auteurswet en is daarmee voorzien van ©Copyright. Dit betekent dat zonder nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van Teamfoto.nl het verboden is om elk op deze site getoonde beeldmateriaal te dupliceren, te kopiëren of te publiceren. Elk gebruik van fotografisch materiaal zonder schriftelijke toestemming wordt gezien als inbreuk van de auteurswet.

Deze site gebruikt cookies om informatie te bewaren op je lokale computer. Deze cookies dienen er voor jouw kijkgemak en plezier aan de site te verhogen.

Door op 'Ik ga akkoord' hieronder te klikken , verklaar je je akkoord en ben je gebonden aan de hiervoor weergegeven condities.